FoodFirst Leefstijlcoach App

Name FoodFirst Leefstijlcoach App FoodFirst Leefstijlcoach App is the most famous version in the FoodFirst Leefstijlcoach App series of publisher Albert Heijn
Publisher Albert Heijn
Type Health & Fitness
Size 67M
Version 1.2202.0
Total installs 100,000+
Content Rating Parental guidance
Update January 7, 2022
Android Android Health & Fitness
4.4 ( 455 ratings )
Price: $0
Download the latest version

Rate this post

Je wil graag gezonder gaan leven. Maar waar begin je en hoe houd je het vol? Of je nu beter wilt eten, wat meer bewegen, vaker ontspannen of lekkerder slapen, het lukt je met FoodFirst! In ‘FoodFirst Leefstijlcoach' vind je tientallen challenges die je helpen om jouw gedrag blijvend te veranderen. Onze methode is ontwikkeld in samenwerking met gedragswetenschappers en leefstijl-experts. Onze experts coachen je met motiverende video’s, leuke oefeningen, handige schema’s, slimme tips en natuurlijk heerlijke recepten. Je staat er dus niet alleen voor!

Challenges
Afhankelijk van jouw persoonlijke motivatie, kies je uit de vele challenges in de app. Deze zijn opgebouwd als mini-veranderprogramma: in korte tijd ga je intensief aan de slag om een bepaald deel van jouw leefstijl te verbeteren. Ga je voor een week lang gezonder snacken, voor een dagelijkse fullbody work-out in 5 minuten, of is een tweeweekse meditatiecursus meer iets voor jou? Er is voor ieder wat wils en we voegen regelmatig nieuwe challenges toe.

Stap voor stap
Tijdens een challenge helpen we je stap voor stap om jouw doel te bereiken. Want de gedragswetenschap laat zien dat kleine stapjes de grootste kans op blijvend succes geven. Elke dag krijg je een korte opdracht om die dag op te focussen. Dit maken we zo makkelijk mogelijk met handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie. Daarnaast sturen we je, als je dat wilt, e-mails en pushberichten om je te motiveren. En bij de challenges rond voeding krijg je iedere dag receptinspiratie om jouw doel te halen.

 Zo maken we gezond leven voor jou leuker, lekkerder en gemakkelijker!

What's new Download the latest version?

De Foodfirst Leefstijlcoach is vol in ontwikkeling! Op basis van gebruikersfeedback zijn is volgende feature aan de app toegevoegd:

- De dagactie: hierin staat per dag duidelijk wat je moet doen in de challenge
- Performance verbeteringen o.a. om videos beter af te spelen op oudere toestellen

FoodFirst Leefstijlcoach App poster-1 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-2 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-3 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-4 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-5 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-6 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-7 FoodFirst Leefstijlcoach App poster-8

4.4 🧑 1,102 total
5 ⭐
75
4 ⭐
85
3 ⭐
78
2 ⭐
69
1 ⭐
82


Download the latest version
Rate this post

Download free APKAlbert Heijn

Recommended for you to download

You may also like Constant update

Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *